28 Feb

Nedeljski turnir – Dominion

• What we’ll do
Vabimo vas, da si prvo nedeljo v marcu popestrite z igranjem Dominiona v sproščenem tekmovalnem duhu.

Next Sunday afternoon we invite you to play and casually compete in Dominion.

1. Pravila igre: Igralo se bo po standardnih Dominion (osnovna igra) pravilih, vključenih v škatli igre. Edina izjema je določitev začetnega igralca in sedežnega reda, ki bo znotraj igre določen naključno. To je edino hišno pravilo v uporabi. V primeru kakršnekoli nejasnosti ali nerazumevanja pravil bo imelo končno besedo osebje Dobre poteze.
2. Vstopnina in nagrade: Za sodelovanje v turnirju se plača standardna izposoja iger Dobre poteze, to je 2 eur na osebo. Zmagovalec prejme darilni bon Dobre poteze.
3. Točkovanje turnirja: Točke bodo igralcem dodeljene vsako igro glede na njihovo uvrstitev v igri (5 točk za 1. mesto, 3 točke za 2. mesto, 2 točki za 3. mesto, 1 točka za 4. mesto pri igrah s štirimi igralci in 5 točk za 1. mesto, 3 točke za 2. mesto in 1 točka za 3. mesto pri igrah s tremi igralci). V primeru neodločenega izzida se najprej uporabijo tie-breaker pravila, vključena v igri. Če je rezultat še vedno neodločen, se točke razdelijo med izenačene igralce.
4. Krogi turnirja: Turnir se bo igral 3 kroge. Prvi krog bodo igralci na mize razvrščeni naključno. V drugem in tretjem krogu pa bodo igralci razvrščeni po točkah in bodo igralci igrali s podobno uvrščenimi igralci.
5. Zmagovalec: Po treh krogih je igralec z največ točkami zmagovalec turnirja.
6. Učenje igre: Za začetnike bo organizirano učenje igre dan pred turnirjem, v soboto, 3.3., ob 15h. Prav tako bomo pred samim turnirjem na razpolago za morebitna vprašanja v zvezi s pravili igre ali kratko obnovitev pravil.

• What to bring

• Important to know

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>